Terma dan Syarat

Terma dan Syarat

  1. Sebarang pertukaran barang pesanan hanya dibenarkan bagi barangan yang mempunyai harga yang sama dengan pesanan yang asal sahaja.

  2. Penghantaran akan dibuat pada hari bekerja iaitu Isnin hingga Sabtu. Pesanan anda akan sampai keesokkan hari dan selewatnya pada lusa dalam kawasan malaysia.
  3. Bagi pesanan dari luar Malaysia, pesanan anda akan sampai dalam tempoh yang ditetapkan oleh POS MALAYSIA. Untuk rujukan anda sila layari http://www.pos.com.my
  4. Pihak Nusanfesyen menjamin setiap barangan adalah dalam keadaan yang baik sebelum dihantar (pos) kepada anda. Sebarang kerosakan yang berlaku terhadap barang pesanan semasa proses penghantaran adalah diluar tanggungjawab kami.

  5. Pihak Nusanfesyen akan menangung segala kos bayaran pos sekiranya berlaku kesilapan seperti barang yang dihantar adalah berbeza dari yang ditempah.

  6. Anda diminta memaklumkan segera kepada pihak kami sekiranya barang yang dipesan tidak sampai pada waktu yang sepatutnya.

  7. Untuk kemudahan dan rujukan anda. Sila simpan slip pembayaran anda untuk tujuan semakan sekiranya berlaku sebarang kejadian luar jangkaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: